Lovade återkomma …efter ett skönt dygn på paradisplatsen 

Redan igår men så blev det inte . Sorry för det. Det blev idag istället. Ny dag , ny möjlighet och ny vecka. Nu inne på andra semesterveckan. Det är nu det bara rullar iväg med rasande fart 😲 

Måste nog börja på lördag ,berätta att vi hade vår ❤ elfte bröllops dag❤

Vi brukar inte fira bröllops dagen desto mer men i år var vi och åt jätte gott .Som maken hade gjort . Grillat kött, tomater, champinjoner med smältost och bacon runtomkring och majs..Och så min rosa drink . En röd cider. ( jordgubbe) 

Dessa muggar köpte vi i förra året på sommaren . Då det var så mycket getingar i farten .Man fick vara rädd att få i halsen .

När vi hade fixat upp lördags feelizen så gick vi över till andra sidan på campingen . Hittade 2 st karar eller gubbar som stod hade fritösen igång. Det blev grillpanna . De som inte vet så är det pommes frites och korvbitar som är friterade i olja. Och Jädrans gott blir det. Testa om du inte redan gjort det . 

Jag har medvetet lagt dessa två herrar i skuggan eftersom de inte är så kameravana 😉  Och så på söndagen …

Maken på jogging runda igår. Eller som andra campare kallade oss för att vi är ” LÖPSKA😂

Maken lade upp hängmattan eller hammocken  som den ochså kallas mellan björkarna . Det blev en härlig plats att kunna ligga och hänga i … chilla lite … här kunde man ligga hur länge som helst nästan .😀Hämtade Monica från tåget . Resan hade gått bra men resan ganska lång. 

Sen innan jag kom mig hem på kvällen träffade jag en dam och vän som jag inte sett på 30 år. Hon flyttade till Sverige som 10 åring. Men så igår när jag fick veta att hon var i närheten så tog jag och Tobias en snabbrunda på camoingen nära Jeppis och hittade Annica där. DNu får vi lova att det inte tar 30 år till 

Hejs svejs , syns imoro 🖑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s