🐞 GRATTIS TILL MIG PÅ FÖDELSEDAGEN 🐞

Morron på er ! Grattis på min dag , fyller ju år idag … kommer nog att vara en helt vanlig dag . Firar inget extra men kommer göra en kladdkaka ochså har vi tänkt åka iväg på simning. Antar det är sista Kokkola simningen nu innan de öppnar igen i Jeppis.

Jag har tagit en hel del bilder men buntat ihop en hel del bilder som tagits idag, Och gjort ett collage . Allt från kladdkaka, dukning och presenter.

Haft en bra dag med simning på eftermiddagen . Det var lagom med folk idag och ingen trängsel i bassängen . Bassängen i kokkola är bredare än i Jeppis . Och de har lite skillt för barnen det är skönt tycker jag . Fast vägen är ju lite längre förstås och ett frestande Hesburger ochså i staden . Svårt att undvika då man blir jättehungrig efter en simning..,

Då vi kom hem vid halv 8 var Jennica och Famno ute på gården och räfsade. Vi gick in och kokade kaffe och sen var vi på en hundpromenad som gav 1 timme och 10 000 steg 👍 så nu när vi väl landade i soffan framför en Bond är det skönt att vila .

Satt en liten stund på terrassen och bara njöt . Ännu + 20 grader varmt vid 21 snåret. . Skönt nu att få krypa ner i kojan och sova tills man vaknar imorgon bitti . Hoppas vi syns imoro 🖑 och att det blir en varm , skön och solig dag

Annonser

2 reaktioner på ”🐞 GRATTIS TILL MIG PÅ FÖDELSEDAGEN 🐞

 1. En försenat GRATTISROS från mig! Vet inte hur många år du fyllde men tror att en vers som jag råkade hitta häromdagen passar :

  ”Mognad är en bonus man får när tiden går,
  det är en del av gåvan när du fyller år.
  Tänk så mycket som har hänt under åren som gått,
  alla erfarenheter… alla minnen som du fått..
  Du bär på många guldkorn från de år som är förbi.
  Så spännande att se nu hur framtiden ska bli.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s