Måndag, tillbaka blick på lördag

Nåja, nu har solen äntligen fattat att jag har semester. Inne på den 4 de veckan så det är på tiden att även solen kvicknar till och vaknar nu. Så jag åtminståne hinner se den innan vardagen kallar igen.
Skrämmande snabbt kan man se ända på ledigheten. Nu är det 2 veckor kvar …

Jag har inte skrivit sen lördag förmiddag . Jag har inte hunnit och orkat. På lördagen hade jag fullt upp med mitt uppdrag. Var chaufför till brudparet. Att köra gick bra , fast lite nervös var jag nog . Hade klätt mig i skjorta och byxor för chaufförs uppdraget Allra först vlev jag skjutsad för att hämta brudgumen sen hämtade vi bruden som var färdig friserad och sminkad. I väg till fotograferingen som började vid Aspegrens och fortsatte vid Fäboda. Jag var assistent åt fotogrfen. Fick håll blixten , stativet för att inte det skulle blåsa iväg. Ibland kom en vindpust så stark så skulle jag lyft föttern så skulle vi flygit iväg . Stativet och jag . Säkert en rolig syn det med…

Tack och lov hade solen förstått att komma vid det här laget . Var nog lite rädd från morgonen . Då det regnade .. Vi var ut på en förmiddags länk på förmiddagen och då regnade det . Lite tungt gick det och maken hade ” funderat ut ”att det borde vara 7.6.km och det blev nästan exakt med nån 100 m ifrån bara .

Jag har jätte mycket bilder från bröllopet. Dagen jag fick uppleva att min bror gifte sig. Därför blir det ett collage .

Hela dagen blev en fin dag och fest.

Vi synes🖑

Annonser

2 reaktioner på ”Måndag, tillbaka blick på lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s