Sorry, men jag hinner inte med allt!

Tiden gĂ„r fort nĂ€r man har roligt, eller hur ? Hinner inte riktigt med att skriva varje dag….

NÄ, igÄr var jag och simmade i havet. Första gÄngen i Är . 19 grader i vattnet . Eftersom ingen var fotograf assistent fick jag ta en super hÀftig okammad selfie , strax efter fenomen hÀndelsen cyklade sen hem i MOTVIND nÀstan hela vÀgen. 27.7 km frÄn Laxön Det tog 1 h 24 min och jag jag forsatte min bok rÀvungen .

Sen blev det handla mat och upptĂ€cka punktering pĂ„ min bil😹. Daah !

Ny dag ny möjlighet. Fredag igen och nu den nĂ€sta sista innan vardagen tar över…men Ă€nnu pĂ„ denna dag hann jag och trĂ€ffa en god vĂ€n .

Sen en ny dag och vi gr vrit till campingen pĂ„ möte . Jeppis för att kolla in en hĂ€ftig bil jag bra kunde tĂ€nka mig som nĂ€sta … en toyota CHR !

Maken fixade mat och enlÀnki runda. Egentligen var jag trött. Inte alls pÄ hugget men det blev ÀndÄ 7.5 km super nöjd med min watch/klocka som registrar allt. pÄ kvÀlls kvisten hÀlsade jag pÄ min goda goda vÀn och testade boxnings sÀcken . Och en sÄn ska VI HA , absolut !

Cyklade hem , för jag kör inte bil efter jag druckit en gin Nu Ă€r klockan 23.30 och det blir att kojsa. För imorgon blir det nya Ă€ventyr ! Ha de bra . Vi hörs 🖑🖐

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s