Två athlon idag, mitt i veckan

Hello på er. Idag är det onsdag . Sista veckan på min ledighet nu . Och 5 veckor har swishat förbi bara så där. Så fort det har gått.

På dagen handlade vi hem mat, beställde en tandläkartid till mig, förstås.😟 Min egen tandläkare så busy så det blev en i min kommun.

Så idag har vi först skött om så att vardagen så att den fungerar Inez hjälpte till på sitt sätt och fångade lite kött 😟😐 ett litet möss. Kom och visade för Magnus hur duktig jägare hon varit. Han klippte gräset på dagen .

Sen efter maten så tog jag en vila .Lillgossen till fotbollsträning och maken förde och hämtade. Mentalt förberedde mig på jogging rundan ikväll. Så skönt att ta en liten nap. Begav mig ut och startade igång min watchSå arma nöjd med den ! Imorgon får jag testa hur den fungerar på min simning .

Och Jeppis simhall öppnar imorgon. Äntligen ! Får vara bra med ledigt nu och de har hafr stängt i 5 veckor.. Under de veckorna har vi varit till Kokkola . Varje vecka !

Efter min springtur och dusch ikväll tyckte maken att hans 10 km imorse på cykel samt 2h vandring efter gräsklipparen int” staka naastans” så tog vi oss på en rundo runt Bådan, på pedn .Magnus bytte så Jennica satt bakom honom istället för bakom mig . Passar sig bättre så. Den gav oss tunt 14 km . Jätte skönt väder att cykla. Under vår cykling såg vi två st som segelflög med motor på….

Lite seg i beinen gör att jag tror det får vara bra för idag .Blev bara ett tvåahtlon …😁men bra det med. Och får hoppas vågen uppför sig imoro ! Fast den gjorde den nog ganska bra imorse ochså. Man ser att båt buffe maten lägger sig sakta men säkert 😁😂 hahaa……

Syns imoro 🖐🖑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s