Höstens första skoldag

Så idag började alla i skolan . Allt från förskola till 4:an 6:an och yrkes skolan. Lite trögt att få upp äldste sonen. Men han kom sig upp och iväg till torget . Och hann se baken av bussen då den åkte. 😣nice start. Men som tur var skulle maken åka på simning . Han har ännu semester.Så han blev uppplockad idag

Dottern till förskola och jag till jobbet. Dottern ivrig på var storebror var . Hon visste han skulle vara i byggnaden brevid.

På mitt jobb fick jag först lägga kläderna på golvet och schasa ut karln som höll på att jobba där . Sen när jag gick på lunch hade skåpen kommit. Nymålade. Nu tog jag skåpen till höger längst till väggen . Där har en annan varit till tidigare . Men jag tror inte hon återvänder mer så jag tar nu hennes skåp .Lite trögt att komma igång men annars ok med att jobba igen . Hem och byta kläder och sen hämta dottern från första förskoledagen allt hade gått bra den dagen Dotterns skor var det inte. Var INTE DET vi kom med på morgonen . Dessa var nötta och söndriga på tån . Och på fel hylla ochså . Blir att byta tillbaka imorgon.

Allt hade gått bra. På samlingen i skolan hade hon varit och krama om storebror 😊

Ätit bra med gröt ochså.

På kvällskvisten var jag och springa men det blev bara en 5 kms runda idag. Bättre än inget men… får duga för första arbetsdagen. Fick ju även steg idag.

Ganska trött vid kvällen och det blir nog en natt skön att sova .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s