Jutbacka lördag

Så blev det lördag .Idag hänger regnet i luften .🌪☁🌬 men hoppas för allt i världen att det orka hålla upp . Om int ,så för marknadens skull. Jag och dottern gick på förmiddagen ett varv …ganska mycket folk , men ändå långt ifrån det vanliga besökar antalet. Tror att mycket berodde på vädret och sen på gårdagens händelser i Åbo.

Där var ett terror angrepp där 2 blev knivdödade och 10 skadade.

Man blir så ledsen , arg och frustrerad för att det finns folkgrupper som gör så här . Att oskyldiga får sätta livet till.😢😓

Idag hade jag tagit med mig endast 20 euro som fanns i börsen . Tömde börsen och lämnade den hemma .

Vi köpte Ronja godis för 5 € och lakrits remmar för 5€, sen köpte jag ett par träningsbyxor på team sportia. craft för 10 € super nöjd är jag . Måste nog prova dem senare ikväll. Sen måste man ju äta ochså. 😉idag blev det faktist Korv Görans kebab. Så jädrans gott. Och det är jätte längesen vi ätit det .

detta är en googlad bild . Sen kom vi på att det blir nog en runda udag tillsammans . Maken ville springa på lite mjukare underlägg så vi bestämde ta några varv på banvallen. Jag sprang 6 varv och maken testade sig på ett cooper test. 12 min så långt han hinner nya byxorna var ett kap 👌med 10 poäng och 8.02 km blev det idag . Så nöjd ! Och den sköna feelingen efter att man sprungit . Nu får man njuta resten av kvällen och det började regna

Annonser

3 reaktioner på ”Jutbacka lördag

  1. ALDRIG under den 20 plus åren som jag bott utomlands, att ÅBO skulle ha nämnts på de amerikanska CNN nyheterna! Skrämmande! Världen håller på att bli spritt, språngande galen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s