Söndag morgon

SĂ„ igen har det blivit söndag. Fast jag precis kom i fredags pĂ„ eftermiddagen ….đŸ€”hann blunda och vips sĂ„ Ă€r det söndag.

Har druckit mina 2 muggar kaffe och skall försöka att menatlt förbereda mig pĂ„ morgondagens hĂ€ndelse😣lite ” skitskraj” Ă€r jag nog Ă€ndĂ„ ….😼đŸ˜Č

Jag skall nĂ€mligen pĂ„ en tandborttagning imorgon . Som jag sjĂ€lv bestĂ€llt tid till . Jag har kommit fram till att den hĂ€r tanden kommer att brĂ„ka sĂ„ lĂ€nge den finns i mun .OchnĂ€r jag var till jouren hĂ€r i stan för en vecka sen sĂ„ rekommenderade hon att ta bort tanden. Hon slulle sĂ€kert gjort det dĂ€r och dĂ„ men jag skulle och simma strax efter besöketâ˜ș…. sĂ„ lite antibiotika och en ny tid hos min egen tandlĂ€kare fick det bli .

Flera Är i rad har den nu stÀllt till med problem . Allt frÄn inflammation till var ansamling under den. Ibland gnisslat sÄ mycket nattetid att den blivit sÄ öm att jag inte ens vÄgar röra vid den med fjÀderlÀtt finger utan att man tror huvudet skall sprÀnga .

Men nu skall den bort. Nu fÄr den gott vÀrka nÄgon annanstans. Ni som lÀser denna blogg , snÀllt om ni lite kan tÀnka pÄ mig imorgon och hoppas allt gÄr bra och att ingreppet inte tar lÀnge.

Eftersom det Ă€r söndag och jag Ă€r lite fundersam över hur jag skall hinna med allt idag …har tre punkter som jag borde hinna 2 punkter jag vill hinna med men inte vet om det skall lyckas

1 fixa med rentvĂ€ttade klĂ€der, disken och maten ( oj redan tre saker) trĂ€nger in dem i en punkt…😇

2 fixa med nÀsta helgs förberedelser

3 löpa , minst 30 min

1 fortsÀtta i min brevhög

2 plocka mer vinbÀr

Och sÄ allt dÀremellan som bara skall fungera. Maken Àr pÄ andjakten idag kl 12 . Sen har de nÄn slags fest efterÄt med boysen. NÄgot som funnits med i bilden alla Är .

FĂ„r se hur allt hinns idag … Hoppas alla fĂ„r en bra söndag

See you later🖑

Annonser

4 reaktioner pĂ„ ”Söndag morgon

 1. Det kommer nog att gĂ„ bra, och knappast tar det lĂ€nge ❀ Det viktigaste Ă€r att du fĂ„r tillrĂ€ckligt med vĂ€rkmedicin efterĂ„t. Jag har fĂ„tt tre visdomstĂ€nder borttagna. TvĂ„ av dem gick hur lĂ€tt som helst att fĂ„ bort, den tredje mĂ„ste opereras bort pĂ„ sjukhuset och det var dĂ„ som jag verkligen behövde vĂ€rkmedicin.

  Gilla

  1. Tack för pepp , behöver det verkligen jo jag skall se till attbjag fÄr det.
   Som tur Àr det inte en visdomstand . De tog bort dem i nedre kÀken dÄ de opererade mig och flyttade kÀken 1993 . Det Àr tanden före sÄ tugg yta pÄ en tand försvinner .

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s