Nu har vi redan onsdag …

Två dagar har gått och jag har varit lat med art uppdatera den här bloggen . Sorry, men jag är ju ingen super women som hinner med allt…. fast vänta nu lite 🤔….visst är jag men på mitt sätt 😆😂hahaa … skämto sido

Börjar med att skriva om igår . Min kollega var snäll och sparade en tigerkaka till kaffet som vi hade fått av ett besök från metall facket.det smakade

gott vid14 tiden. Speciellt när man kände av hungern lite nere i maggropen .

På kvällen var jag med en påse kläder till en vän och henmes dotter på 4 år. Var och lämnade över ljuset jag hade köpt till en vän som mist sin make

Sen in och kollade slutet på fotbollsmatchen som de vann igår, äntligen

Kom hem och hade dottern med för att duscha . Tog det även lungmt idag med träning . Har lite ont mellan skulderbladen och nacken .

Sen har jag fixat barnens motionslåda till campingen i helgen . Sen gjorde jag inte mycket mer igår. Ganska trött eftwr allt ståhej . Den häriden med motions låda har funnits ett tag . Nu uppdaterade jag utseendet bara. Så har vi nåt annat ochså men avslöjar inte det .

En super maskin jag är super nöjd med att jag en gång köpt hem . Laminerings apparat

Onsdag och mitt i veckan har vi idag och min simning denna vecka blir torsdag . Ikväll hade jag ett föräldramöte på skolan angående lägerskolan åt sexorna i höst .

Jag cyklade till skolan för att jag tyckte det var bättre och skönare. Kallt har det blivit fast det är bara 23 augusti .

Mötet tog inte sä länge men många föräldrar var med i alla fall. Jag skulle och handla innan jag åkte hem men nöden kallade mig in via bibban . Och där gick jag till hyllan för verkluighetsbaswrade böcker Jag har läst den första som heter såld och det här är en fortsättning . Det finns 2 böcker som heter Sålda.

Jag handlade och lastade cykeln.Som verklige n blev fullastad. Peda heimoch gick ut med 4 benta pälsbollen en runda. Hade första gången på mig kyrarna jag köpt av sonen för en billig peng . Idag hörde jag för ovanlighetens skull på instumentalt. Vackra indianer med långt hår som spelar olika instrument. Leo Rojas heter en av dem . Ibland kan det vara skön musik för öronen med lite lugnare toner .

Nu skall jag snart kojsa igen Och det är torsdag imorgon. Och det blir veckans sim dag för mig . Skall bli skönt att simma igen och hoppas att det som gör ont mellan skulderbladen ger med sig nu .

Avslutar med det idag . Blir att lägga fart på nu så vi kommer oss i säng för kvällens nya serie på tv eller om jag läser en stund.

Vi ses🖑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s