Bra flyt idag !

Idag har det gĂ„tt bra att jobba. Enda jag retade mig pĂ„ var de dĂ€r elĂ€ndiga flugorna som surrar runt öronen jĂ€mt och stĂ€ndigt. SĂ€tter sig överallt. Och nĂ€r man har handskar pĂ„ sĂ„ daskar man inte till sig pĂ„ armen hur som helst eller nĂ„n annanstans . Man vill inte ha harts överallt….

SÄ innan jag gick hem sÄ lade jag en lapp till lager Jonas om att vi vill ha flugpapper till vinden och snabbt som attan .

Sen Äkte jag hem , Ät mat . Idag blev det rester frÄn veckan som hade blivit över. Och det rÀckte nÀtt och jÀmmt till alla . Bara lite stekt kov till . Sen Äkte jag till simhallen . Ganska lite folk idag . Bra sÄ ! och Idag sammarbetade min M600 precis som jag ville ! MÀtte upp strÀckan jag simmade idag ! Och de senaste mÄnaderna , Hade bra flyt idag . Bara en som var i samma bana som mig Gick ganska lÀtt

. In via H&M och halpis sen hem . Skönt att fĂ„ köra hem sen dĂ„ tankarna fĂ„r flyga runt och man kan ” höra egna tankar” Kom hem vid 8 och nu blir det bara lugnt och lite kvĂ€llsmat . Skall försöka lĂ€sa lite ikvĂ€ll. Vet inte om det lyckas men man kan ju alltid hoppas pĂ„ det bĂ€sta . Imorgon blir det annat!

Hoppas vi syns dĂ„ 🖑 dĂ„ vi inleder Veneziad helgen ….

Annonser

2 reaktioner pĂ„ ”Bra flyt idag !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s