Nu är hösten här…

Snart en vecka sen jag skrev sist . Inte med avsikt att hålla er utanför min värld. Har bara blivit så. Har inte riktigt haft ork , lust och tid för att blogga. Inte så jätte mycket har hänt heller . Förutom vardagslivet som vi trampar i varje dag .Men vardagslivet tar tid…läxor, ungar,skjutsande, träna m .m

Nu går vi in i september och det kallar jag för första höstmånaden. Det som är fint med hösten är att de flesta färgerna blir så granna. Röda , bruna och riktigt Ruska…bilden är googlad . Men jag tyckte den var så vacker så jag valde att lägga den på bloggen

Den här veckan har jag simmat 2 ggr . Både måndag och torsdag . Båda gångerna a’ 3 km men idag är jag totalt slut i kroppen . Nu hoppas jag verkligen att jag håller mig frisk . Jag har inte tid ork och lust med nån jädrans förkylning eller annan sjuka .

Eftersom jag är kroppligt slut idag så valde jag att ta men vilo dag idag . Muskler i armar och ben känns aningen ömma idag Vi har helgen framför oss och imorgon blir det att ta ner taket påhusvagnen. Lilla tältet skall vi ochså plocka ner för säsongen nu . De har lovat fint väder och då passar det att ta ner det då.

Och för övrigt i september månad kommer alla föräldra möten . Läger skolan nästa vecka samt Tobias blir 12 år i mitten av månaden Dottern skall på tandläkar besök under narkos . Annars får han nog inget fixat . Men nu först….

Men idag är det fredag och så jädrans skönt . På svt 4 har de nu fångarna på fortet . Sen blir det att kojsa vill jag lova !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s