Nu har vi en fredag igen

Oj oj oj… vad tiden rusar här . Sorry, hinner inte riktigt med er bloggen alla dagar. Får nog bli vartefter tid , ork och lust hädan efter. Ville inte känna nåt måste heller. Dets kall vara roligt . Inte ett måste .

Ser ni här … vad vi gjort ? Den här hår tussen klipptes INTE av för att lusten drev oss.

Alltid på morgonen vill dottern ligga i famnen . Vill jag ska paja håret och nacken . Plötsligt fann jag nåt som var klibbigt .

Uääak, en salmiak godis fastklistrad i håret . . Kunde inte få loss den. Bara att klippa av. Snyft …

Denna vecka har vi ochså uppdaterat sonens sko lager, strumpor och snören. Han gillade inte de runda snören som satt i.

Nöjd och belåten över att det är fredag idag. Blev faktiskt tacos som mat idag Tänk att det här kan vara SÅ gott. Grönsaker, maletkött , taco krydda och bröd och såser … Efter maten hamnade jag att vila lite. Blev så väldans mätt. Åt tre stycken .och en kopp kaffe. Somnade nog på soffan nån halv timme.. Så gött var det . Sen var jag och handlade batterier med yngsta sonen. Eftersom det blir mer hemma vistelse nu framöver för honom …. så han blev glad över att kumma spelaa x boxen igen . Erbjöd mig att hjälpa städa rummet med honom , men det ville han inte idag . Så jag besvarade brev istället. Snart blir det att kojsa .

Ska bli skönt att proppa till öronen igen 😂och på tal om det så har jag lyckats minnas ta hem ett par proppardet är dessa som är de bästa och bekvämaste , enligt mig .Man knådar till dem lite mellan fingrarna . Lägger dem i örat och det hörs som ett knaster ,då de sväller och det mesta av ljudet utanför försvinner. Och man kan njuta av tystnaden , somma gott och sova hela natten

Och med det säger jag Go Natt . Syns imoro🖑

Annonser

6 reaktioner på ”Nu har vi en fredag igen

 1. Magdalena

  Tack för att du tog en bild på öronpropparna med förpackning. Nu vet jag precis vilka öronproppar du menar. Ska försöka få tag på sådana öronproppar och testa dem. Bara att hoppas på att det de fungerar lika bra för mig.

  Gilla

   1. Magdalena

    Tack än en gång för tipset på öronproppar. Helt klart skönaste öronpropparna jag har testat att sova med. Blir verkligen helt tyst när man har pluggar in dem djupt i öronen. Känner inte ens att jag har propparna på mig även efter en helt natt. Hade det inte varit för att jag inte hörde med pojkvän på morgonen så hade jag nog gått till jobbet med propparna kvar i öronen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s