Så blev sista dagen i september det här året

Idag har vi sista dagen i september för i år. Blev en dag med program för hela slanten. Eftersom vi visste att det inte skulle hinnas eller orkas med nån löpning senare , så passade vi på att göra det tidigare redan på förmiddagen begav vi oss iväg . Maken och jag. Lade faktiskt både mössa och vantar på mig. Ganska kallt och det känns att vintern är på intågande. Kan inte säga att jag är alldeles för förtjust . Vi var en runda på 7.5 km och idag använde vi ingen musik att ha lyssna till. Gick bra i alla fall.

Efter det här gjorde vi oss i ordning och åkte iväg till Vasa . Besökte XXL . Alltså , vet ni en kul grej… För nåt år sen skulle jag nog aldtig frivilligt valt att gå in i en sport affär. Idag tyckte jag det är roligt . Hittade även skor åt Jennica så klart de har annat än sport grejorDottern stört nöjd över nya VINTERSKORNA .

här skall det dock testas olika maskiner. Yngsta gossen hittade en hockey klubba åt sig och äldre gossen hittade cykel handskar till sig . Ingen bild på dem . Men de var svarta med neon gult på. Jag själv köpte 2 reflex band till mig

Alla måste ju äta och idag besökte vi RAX . Tänk att få äta så mycket man orkar. Pizza, lasagne, köttbullar och annat. Vi hade inte betalat för nån efterrätt . så tur att det var lördag idag . Att turen faller på gott gott idag…. 😃😄😅😆

Fast vi kom ju till Vasa av en anledning .Anledningen är Peppe,yngsta gossens hockey match.

Allra först fick motståndar laget 2-0 och vi fick lite undra över hur det ska gå i fortsättningen. Började inte så bra för oss..

Men plötsligt händer det….och vi (MUIK)fick så många mål att de vann Ställningen blev 8-3 de är så duktiga våra boys. så bra stt säsongen fick en bra start. Efter matchen var vi till minimani och köpte godis…det är ju godis dag idag. ..sen när vi startade hemåt hade det blivit mörkt ute .

Vi kom hem vid 21 och nu har maken farit till talko jobbet på dansen .Men det blev en fin sista dag i september detta år 2017.

Har nu satt mig i soffan . Yngsta dottern har slocknat i soffan och i tv kommer det JÄGARNA med Rolf Lassgård i huvudrollen och Lennart Jähkel

Så nu skall jag ta och se film . Tror knappast jag orkar se hela. Länge sen jag sett en hel film. Ha det bra så hörs vi och syns…. om int annat så här på bloggen 🖑😃

Annonser

2 reaktioner på ”Så blev sista dagen i september det här året

 1. Ni är sportiga ni!
  Och så var ni på match i Vasa i går!
  Där spelade Lovisa Tor mot SB Vaasa innebandy också. Ibland åker vi fansen med, men vi var i Nykarleby förra lördagen, därför hade många varken råd eller tid att göra en dygnslång tripp igen.
  Följde matchen via datorn 🙂

  Gilla

  1. Ja du för ett år sen såg det annorlunda ut och vi ganska soffpotatisar båda två. Men vi har börjat ny livstil där motion ingår och annan kosthållning 😃Jasså du var i vår lyckliga stad. Kanske vi ” råkis ” ngn gång. Vore kul Hur gick det för dem , vann de ?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s