Skönaste fredag

SĂ„ skönt nĂ€r det blev fredag och Ă€ntligen hela helgen framför oss. Nu har vi tvĂ„ dagar ledigt. Ser jag fram emot . Och i morgon Ă€r det lördag , godis dag. Dessutom sĂ„ kan det hĂ€nda jag har möjlighet till en simtur imorgon. . I simhallen , förstĂ„s 😂 Men dĂ„ blir det bara 2,5 km .

För i onsdags dÄ jag var pÄ simningen tog jag 3 km som jag gjort de senaste gÄngerna Men konstigt nog sÄ sÄ blev jag jÀtte yr och svag efter bastun .Jag antar att det var blodsockret som sjönk och jag behövde nÄt att stoppa i munnen.. Jag tror jag hann bli för hungrig . Det Àr endÄ 1. 5 h trÀning, sen bastu pÄ det. Har en ny pudding . Den var jÀtte go . Den skall ni prova

Eftersom det Àr fredag idag sÄ bestÀmde maken och jag att ta en fredags fika pÄ cafeet i stan, innan jag hÀmtade fröken pÄ eftis. Denna banan bakelse , den Àr bara sÄ vÀldans god . NÀstan lika bra som grodan i grön masipan och grÀdde under .

Lite fusk blev det ju idag dĂ„ med bakelsen . Men idag kĂ€nner jag för att Ă€ta lite gott , sĂ„ dĂ„ gör jag det . Jag rör mig Ă€ndĂ„ sĂ„ pass mycket. SĂ„ att man fuskar nĂ„n gĂ„ng kan inte vara hela vĂ€rlden … Bara man inte fuskar varje dag ,varje vecka .😆

NÀr vi hade Àtit potatismos och leverbiffar idag och sen kaffe som efterrÀtt blev det en promenad pÄ 5 km . Maken, dottern och Melvin var med. Och jag har fotograferat massor igen . Har fÄtt jÀttefina bilder igen en gÄng .TÀnkte vÀlja ut lite bilder och lÀgga dem i ett nytt inlÀgg. .SÄ fÄr ni ochsÄ se.

SĂ„ skönt med att ha fredag idag . Ingen mer rusch denna vecka. Bara ta det lugnt. SĂ„ skönt. Jag antar det blir Idol pĂ„ tv och sova….

Ha det bra🖑sĂ„ hörs vi

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s