Min lördag

Morron på er ! . Ja ni ser själva. Man ska starta dagen med kaffe . Mina lördags och söndags vanor är 2 muggar gott kaffe för att starta .

Sen böt jag sängkläder åt oss på nedre våningen . Skall bli skönt att lägga sig ikväll . Med nybäddat och nya sänkläder .

Maken kom hem och jag packade min simväska. Var så lugnt i simhallen, då jag kom …Hann simma ungefär 1 km så kom hela jakobstad på en gång… kändes det som i alla fall .

Jag fick mina 3 km idag men hade en vattenflaska med idag och drack varje gång jag pausade. Vid varje 1 km.

Efter simningen var jag till halpis efter lite lördags godis och tittade på marknaden de hade lagt upp i staden . Höstmarknaden… men köpte inget. Gick bara pågatan.

Lade ochså märke till en anna förrändring i staden , vi inte haft tidigare.

Nämligen enkekriktat på Visasbacka ….😲Du får endast köra nedför backen 😲 nu.

På minner mig om Kokkola där var och varannan gata är enkelriktad gata . Kan inte förstå att det skulle lösa nåt eller skapa nån mer parkerings platser än innan.

Det kommer säkert ta en stund innan man lär sig att inte köra som innan.Såg redan idag en ung tjej som körde uppför backen…Hon såg nog inte skyltar oc parkerade bilar ,på båda sidorna var parkerade med näsan neråt .

När jag kom hem började jag titta lite närmare på den här Som kom hem igår på posten . Nu är det inte en sån där äkta , äkta … men verkar helt ok och ganska mycket billigare än en äkta äkta smartbag… Men den går säkert helt bra att använda för det. Har kollat lite likheter olikheter och det är ett fack på väskans baksida som inte finns . Men sladden till usb fanns inuti är den . Även bekväma axelremmar har den .Och på axelremmen en lite ficka med deagkedja som du kan lägga busskortet i eller simkortet eller annat kort du behöver ha tillgång till ,så där nära till hands..

Eftersom jag är väsktokig så måste jag ju ha en sån.😇

Klockan hann bli halv 4 innan jag hann hem . Då slappade jag en stund och sen var vi och handlade mat . Gör nogg inte mycket mer idag. Blev jätte slö av simningen…Vanligtvis blir man det ….

Nu ikväll blir det bara tv och njuta inne i värmen. Ute regnar det och är lite ruggigt .

Hoppas ni alla har en trevlig lördag kväll .

Syns och hörs …🖑Ha det gott .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s