Int ett ljud pĂ„ flera dagar

Nu har det hÀnt igen . Att jag inte hinner mee att skriva varje dag , just nu . Kan ju bli sÄ ibland .

För att ta det frÄn tisdag sÄ var jag och simma pÄ kvÀllen . Och det var en salig blandning av olika folkslag. Lika mÄnga simstilar, dÀr Àven min inrÀknad. Den Àr sÀkert ochsÄ speciell för mÄn annan.

Jag tog bara 2.5 km dÄ , inte lÀnge sen jag var sist . Det var ju pÄ lördag. NÀr jag kom hem sÄ Äkte maken pÄ sin trÀning , ishockey

Mycket jobb denna vecka… fick ochsĂ„ ta en extra tand tid , igen. Men nu Ă€r det fixat ochsĂ„ .

IgÄr hade jag en kurs pÄ kvÀllen i Kokkola . Att lÀra mig stödtecken . Riktigt intressant var det och mÄnga nya tecken igÄr . Dottern fÄr dessa i skolan . Alla har nytta av dessa tecken inte bara barn med sprÄksvÄrigheter eller nedsatthörsel. Alla , jag , du, vi, alla har nytta av dessa tecken .

Efter kursen var jag och tog en rövare och stack mig in pĂ„ hesburgar … klart att jag gjorde det nĂ€r jag för en gĂ„ngs skull var i staden . Hade dessutom en bra vikt pĂ„ morgonen. Och i lördags nĂ€r övriga familjen var till scandic burger sĂ„ var jag pĂ„ simningen .

Hade ju tĂ€nkt besöka Ohlson men de hade flyttat och bokhandeln stĂ€ngt . Ännu större anledning att Ă€ta en mumsig mĂ„ltid. …

Sen hann jag in till H&M och hittade lite Ă„t dottern.

Sen var det ju bara tur att jag var ensam i bilen pĂ„ vĂ€gen hem eftersom stereon blev satt pĂ„ volym högre och ….. en och annan tondöv sĂ„ng… vilken tur jag Ă€r ensam ….i bilen ett sĂ„nt tillfĂ€lle. det var onsdagen . Sen har vi torsdag idag och idag har det varit fart hela dagen. Mycket jobb .

Maken hadegjort Àrtsoppa och pannkaka . Mommo var hit och satt en stund Har inte sett henne sen de kom hem frÄn Grekland .

Hade tĂ€nkt ta en löptur idag men inte ute utan pĂ„ bandet . Uppdatera min nyckel pĂ„ gymmet pĂ„ 10 ggr. SĂ„ jag idag var det första löpet pĂ„ matta i höst. Det blev 8.4 km . Men sĂ„ klart varbmin klocka nĂ€stan utan batteri sĂ„ den ville imye ta upp nĂ„n tid idag… fick nog bara gĂ„ pĂ„ bandets klocka och tid.

SĂ„ imorgon Ă€r det fredag … tĂ€nk vilken tur ..

Annonser

4 reaktioner pĂ„ ”Int ett ljud pĂ„ flera dagar

 1. Vi har nÀrmaste simhallen i BorgÄ eller Kotka, det arrangeras simresor dit ibland.
  LÀnge sedan jag var dÀr, men att simma Àr kul.
  En liten bassĂ€ng har vi dock i ett servicehus, den lĂ€mpar sig bĂ€st för vattengymnastik 🙂

  Gilla

  1. TĂ€nk att jag har sldrig varit till varken BorgĂ„ , Hangö eller annan stad i södra Finland.. Men skulle vilja nĂ„n gĂ„ng. . Vi har nĂ€rmast till Jakobstad. Jo , jag har alltid gillat att simma. Bra för knopp o kropp😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s