Fredagen den 13 nde Ă€r det idag …

I natt har vÄr fröken snytit sig sig, frÀst och satt sig i sÀngen , mÄnga gÄnger. Jag hann ju nÀstan somna mellan varven innan det var dags för nÀsta snyt, frÀs och skrik attack .

LĂ„tit som om ett Ă„nglok mellan varven… jĂ€tte hest och skrĂ€n .försökte fĂ„ henne att andas lugnt och inte hyperventilera..men det Ă€r inte lĂ€tt att fĂ„ henne att förstĂ„ nĂ€r det bara inte kĂ€nns bra nĂ„gonstans.

Ganska snabbt blev jag medveten om att detta kan bli höstens ”första hemma dag med sjukt barn” denna höst.

För att vara mitten av oktober ,sĂ„ har vi ju trots allt klarat oss ganska bra i höst . Alla de andra har inte en enda frĂ„nvaro dag Ă€nnu denna höst .Även det helt otroligt .

FrĂ„n att vi steg upp vid halv 7 sĂ„ har jag fĂ„tt telefonera en hel del mĂ€nniskor redan tidigt frĂ„n morgonen. Först informera jobbet om att jag inte kommer idag, för att dottern Ă€r sjuk. Skulle egentligen pĂ„ en provtagning till Malmska. Skulle bara börja senare, var det tĂ€nkt. Men den tiden hamnar jag Ă€ndra .Men sĂ„nt kan man inte ringa 7 pĂ„ morgonen 😀..de sover ju dĂ„ Ă€nnu….

Sen föris , eftis och skolan samtal . Sen vid 8 tiden sÄ Àndrade jag min tid och den skuttades fram 1,5 vecka. Det var bra.

Sen Äkte de flesta dit de skulle och jag och dottern blev kvar hemma. Vi har lÀst böcker om lejonkungen, de tre smÄ grisarna och sett pÄ pippi lÄngstrump , frÄn barnkanalen . Resten av dagen blir det nog inte sÄ mycket Àn vara hemma Sonen var hem och Àta .Hade stekt korv, Àgg och gjort en smörgÄs .Jag hade min sallad Han Àr pÄ LIA sista dagen idag . Sen kommer det 1 vecka höstlov innan skolan igen börjar .

HĂ€r har vi bosatt satt oss i soffan med bĂ„de klossar , tidningar och pennor . Sover lite emellan. Sen nĂ€r pappa kommer ska jag fara till apoteket efter en ny ventoline för spira för hemmabruk, burana och intyget frĂ„n vĂ„rdcentralen. Sen Ă€r det bara att hoppas det hĂ€r gĂ„r över vĂ€ldans hastigt. SĂ„nt hĂ€r vill vi inte ha…

Kanske jag fĂ„r till ett inlĂ€gg senare idag . FĂ„r se. Ha det bra 🖑synes

Annonser

4 reaktioner pĂ„ ”Fredagen den 13 nde Ă€r det idag …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s