Höstlovs måndag

Ligger efter i vanlig takt men bara 1 dygn denna gång😆 kommer att skriva om gårdagen .

Igår hade jag tagit en höstlovs dag . Ungarna är ju ledig 3 dagar men jag är bara ledig 1 dag . De ville nog inte göra så väldans mycket det är väl åldern … Och eftersom dottern hade varit krasslig på fredag och lite in på helgen så ville jag inte dra henne till simhallen heller . Men vi fick ju vara lediga i alla fall

Jag kokade i alla fall mat till eftermiddagen . Spaghetti och morosås. Gjorde sås på ett helt kilo malet kött och hade tänkt att gossarna har en dag till , som lunch . Men det lämnade nästan ingenting kvar, bara en portion .

Jag fick vara en sväng till simhallen och det var kanonbra att simma igår. Var även vara draghjälp och det fungerade bra Men det blev bara 2.5 km ändå . . Sen efteråt var jag på Roberts coffe och drack en caramel latte med en medium stor kopp med glass till Var ju tvungen testa glassen alla skryter på . Och den vara minssan väldans god. Jag var tillsammans med en vän fn Åland som jag inte träffat på många år. Riktigt trevligt. Nästa gång ska vi se så hon kan träffa resten av familjen ochså.

Sen blev det nästan sängdags innan jag hann hem . Så skönt att vara ute på lite annat ibland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s