Idag är jag faktiskt besviken på ”Herri Gud”

Idag är jag faktiskt lite besviken på den där herren som lär sitta upp bland molnen. Den där ”Herre Guden” som man ibland ”ber till” och lika många gånger bannar.

Och nu var det faktiskt så att vi hade kommit överrens ,om att mina tänder och käft skulle få vila ifrån all jävulskap en längre tid.

Ja, åtminståne till årskonttollen i januari. Bara 2.5 mån det ju 😲…Och att inte behöva mata tandläkaren med money, för han får nog sitt leverbröd ändå… och mer där till.

Men han kunde inte hålla sitt löfte. Näe ,man kan nog inte lite på nån nu mera. Inte ens herri gud , ett va e verkar 😢…

Börjar bli så trött på allt detta spring. När man äntligen har ett problem ur världen , hinner man pusta ut och så kommer ett nytt.

Har tydligen bitit ihop mina käkar igen . Det här händer ju nattetid så jag har int så bra koll..men jag har förstått att det nästan får taket att lyfta …när man gnisslar dem emot varandra , nattetid och hackar övre och nedre käken ihop. I flera timmar …

Åtminståne har det fått en tand mittemot den som togs bort att bli irreterad och den har fått skadad rot. Har fått en inflammation under till och det t om syns utanför på kinden.

Eftersom min egen tandläkare var semester så ringde jag hvc i min stad… Berättade läget men hon kunde inte göra så mycket utan att se eländet först

… så jag fick äta på 10 minuter för för att få hjälp under lunchen . Och mycket riktigt skall det behandlas med antibiotika och en ny tid åt min egen läkare nästa vecka .

Alltså det är kul nästan jämt …

Så om ni förstår så är jag ganska besviken på den där herre guden upp bland molnen . Att han alltid ska jäklas med mig.

Jag har faktiskt inte bett om så många miljoner på lotto. 😇Fast visst kan jag medge att det vore välkommet med ett extra bidrag . Så jag nu kan betala alla åkommer som han ger mig . Hmm😔

Nåja, nu har jag fått min medicin och det känns lite bättre redan ikväll. Tackar för det. Det är jag viktig med att säga . För han kanske hör och skonar mig ett tag framöver…Fast lite skeptisk är jag nog nu om jag ska våga be om nånting hädanefter.

Nu har jag fått klaga mig lite . Hoppas ni har haft en bra dag .

See you🖑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s