Veckans lördag

Hade faktiskt tÀnkt skriva igÄr . Men det blev inte av . SÄ mycket som kom emellan sÄ jag lade det till sidan och fixar det idag istÀllet.

Ficken lust att Ă„ka till Jeppis med fröken igĂ„r. Skulle nog egentligen inte ha nĂ„t speciellt. Men roligt att kunna bara lalla runt lite utan nĂ„t extra mĂ„sten att köpa. Finns ju alltid en del man vill ha och tycks behöva ochsĂ„…

Vi Äkte Àven till Erkin halli. Man brukar kunna glömma det stÀllet. Ligger lite utanför stan om man sÀger det snÀllt .

lite av varje fick vi hem i alla fall frÄn bÄde Erkin halli och halpa halli .

NĂ€r vi kom hem 3.5 timmar senare sĂ„ började vi med tacos . Lördagens höjdpunkt. ÅtminstĂ„ne enligt lilla fröken ..gjorde ochsĂ„ en dippi som make brukar göra. Men eftersom han var pĂ„ Ă€lgjakten sĂ„ vill jag fixa den ser ju inte sĂ„ aptitligt ut men nĂ€r man vĂ€l rört om allt , lĂ„tet den stĂ„ i kylen minst 30 min sĂ„ Ă€r den jĂ€tte go. Funkar lika bra till tacos som chips dipp

NĂ€r vi var pĂ„ halpa halli sĂ„ trĂ€ffade vi pĂ„ Anki och Anders. De skulle göra kladdkaka med smĂ€lt glass och uppvispat till skum… ja det Ă€r vĂ€l klart att detta mĂ„ste testas . Annars vet man ju inte om det Ă€r bra bĂ€ttre eller det bĂ€sta man gjortHar man dessutom inte trĂ€nat pĂ„ 2 dagar och har godisdag pĂ„ lördag gör kladdkaka med jĂ€tte go glassskum som grĂ€dde till sĂ„ mĂ„ste man röra pĂ„ sig … jag Ă„kte till gymmet. Gillar inte att löpa ute nĂ€r det Ă€r kallt eller regnar.

PĂ„ gymmet en lördag kvĂ€ll 18.30 var jag vĂ€ldigt ensam i 15 -20 min ….gick sĂ„ bra att springa och det var kul sĂ„ det blev int lĂ„ngt ifrĂ„n 10 km !

Nöjd med trÀningen och hem till familjen och sÄ mycket bÀttre samt skyfall vilket jag somnade ifrÄn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s