Min måndag blev så här .

Glad över att jag har vinter däcken på nu . Imorse var det -2grader kallt . Min bil står underbiltak så jag behövde inte skrapa rutorna i alla fall.

Blev en kortare arbetsdag pga ett prov som skulle tas igen , efter 8 månader . Var till Jeppis då.

Meddetsamma då jag var i stan, köpte jag nytt shampoo åt Melvin… han lär nog bli väldans glad …..😉han står stilla men är inte speciellt förtjust…😂.Ren blev han och doftar gott gör han ochså.Det här shampoo doftar godare än hauhau vi har haft innan.

Bilden tagen vid en tidigare tvätt tillfälle . Han får alltid godis efteråt.

Efter maten så diskade jag undan ,kokade kaffe och var på vinden en liten stund .Hittade många fotografier på datorn. hahaa tillåt mig småle.😂😂 Första bilden var jag typ 6 år gmmal och hemmaklippt av mamma. 😎 Och en glugg mellan framtänderna.

Sen andra bilden 11 år ungefär … en bild var oknäppt i kameran då jag skulle framkalla så personalen tog den sista.Min bästa vän var med men här har jag inte tagit med henne (sorry)😇Nette…

Sen ett foto från september 2016 i Karperö . Då vi var på 40 års kalas från jobbet. Kul att se gamla foton. Borde kolla igenom albumen från ännu längre tillbaka i tiden .

Hade hem Simon från stan idag . Hade tänkt åka via gravgården med ett ljus till min mommo. Hon skulle fyllt 102 idag. Men manma skulle fara med ett ljus dit.

Malin i Sthlm fyller ochså idag, Henne har jag grattat på fb och på whatsen .

Många fyller år idag . Nisse ochså Han blir 80 idag men vi ska fira imorgon kväll.

Nåjaa…. när maken kom hem åkte jag på gymnet och använde löpbandet. Det blev 5 km . Mycket bättre springa där nu ,än då jag var riktigt nybörjare. Och ute vill jag inte springa så kallt . Sen behövde jag träning ikväll så det inte blir så många lefiga dagar efter varann.

Nu tar jag kväll för idag .Kommer kockarnas kamp och john blund😀 Syynes🖑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s