Så långt kommen på min lördag

Idag är det lördag. På lördag är det gottedagen Då är det godis och eventuellt snabbmat . Idag har det blivit både godis och pizza. Jätte länge sen vi åt pizza .

Men från morrne…. att ta det i ordning då man steg upp. Började dagen med 3 muggar kaffe för att bli till ” människ” 😂. Eller åtminståne så gott som .

Sen var vi till affären. Hämta nån liter mjölk och youghurt och godis.

Jennica som hade feber igår kväll verkade vara en feber topp bara . Idag är det som bortblåst . Vi tog oss en liten vilo lur framför tv:n mitt på dagen

Det var skönt. Sen pizzan och halv kebab rulle. Så jädrans gott . Efter maten hamnade jag vila en stund så jag inte får stickningar under min springtur

Sen tänkte jag testa springa ute idag . Länge sen jag gjorde det. Lite över en månad sen sist. Ocj då var det motvind. Och jag gillade inte läget då. Idag blev det en bra tur på 5.2 km i alla fall. Underkläderna jag köpte var riktigt bra . När jag sen satte mig i soffan och kollade nätet så klickade jag hem vinter jacka Didriksson och byxor åt Jennica samt en nike running jumper till mig . Borde komma på posten nästa vecka .

Nu blir det nog bara vara tv och bastu resten av dagen .. Hoppas ni går en bra lördag kväll 👏

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s