Veckan som gĂ„tt ,en skit vecka .

Det har varit en tuff vecka i alla mÄtt mÀtt .

Min kraft tog slut redan innan tisdag och jag har haft fundering pÄ att lÀgga allt pÄ hyllan ett tag. BÄde instagram, facebook och kanske bloggen ochsÄ.

Just nu kÀnner jag att jag Àr fullstÀndigt utpumpad pÄ allt extra.

Förr lade jag upp julgardinerna dÄ jag kÀnde för det och det kÀndes roligt

.Nu ser man inlÀgg om jultÄrtor och julgardiner i oktober . Och jag kÀnner stressen landa pÄ mig. Att plocka fram allt tidigare varje Är

Jag mÄste sÀga att jag kÀnner inte samma glÀdje att jul dekorera mera . Fast man idag borde vara glad och bara vÀnta pÄ att fÄ lÀgga fram tomtarna och ljusen i föntren. Kunna kÀnna av barnens glÀdje om att tomten stÄr och lurar i fönstren . Att kÀnna den goda pepparkaks doften .

Men jag gör inte det nu Inte nu inte i Är. Inte nu. Fast ett litet försök förra helgen, att fÄ upp gardinerna sÄ togs all glÀdje ifrÄn mig i början av veckan.

Idag Àr det lilla jul . Borde fÄ upp en tomte hÀr och en ljusstake dÀr. FÄ stÀdat men inspirationen Àr totalt off

Annonser

4 reaktioner pĂ„ ”Veckan som gĂ„tt ,en skit vecka .

 1. Det hÀr med sociala medier kan ju vara helt deprimerande om man lÄter ta Ät sig, sÄ gör inte det. Kom ihÄg att sgs ALLA har lite skit i hörnen, otvÀttade ungar, klÀdhögar som behöver tvÀttas osv. Men det Àr ju inte detta som man lÀgger ut pÄ Fejjan. Men det blir ju faktiskt jul i alla fall! Det dÀr med julstÀdning har jag aldrig förstÄtt mig pÄ? Varför skall det putsas och fejas just sÄ mycket inför julen? Blir det inte jul om hemmet inte Àr i ordning?
  NÀ, lÄt grannarna prata om de inte har ngt annat att prata om och lÀgg dammvippan pÄ hyllan! TÀnd ett ljus och ta fram köpta pepparkakor! Glad Lillajul!! Kram!

  Gilla

  1. Tack och du har sÄ rÀtt . Har haft en ovanligt tuff sÄ jag tar vÀl Ät mig allt negativt nu just.
   Jag stĂ€dar inte extra innan julen utan bara vanlig vardags stĂ€dning. Men har faktiskt stĂ€dat fram julen lite och gjort julstjĂ€tnor 😊Glad lilla Jul till dig med . Kram

   Gillad av 1 person

   1. Bra! MĂ„ bĂ€ttre! Du vet att du duger precis som du Ă€r och precis som du och din familj bor och har det. ( julstĂ€dat eller inte. Utan eller med julgardiner. Vi har inga! đŸ€”đŸ˜œ) DĂ€remot kan det lĂ€tt glömmas bort nĂ€r alla andra har sĂ„dana ’perfekta liv’. Tror detta kan vara vĂ€rre i en smĂ„stad dĂ€r alla vet allt om alla och lite till! đŸ€”

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s