Söndags promenad och skåpstädning

Söndagen är här nu igen. Jag vaknade redan före 9 . Nästan skamligt att säga . Det är ju söndag , brukar sova längre då .

Maken , dottern och yngste sonen åkte till skridskobanan för att skrinna, komarov arenan . Jag gjorde mig och Melvin klar för en längre promenad. Ännu ganska kallt. Med lagom med kläder så tålde man -3 grader bra ändå

Jag har avsikligt valt att inte träna denna vecka eftersom jag var sjuk mitt i veckan .Men en promenad i friska luften är väl alltid bra .Det blev 6.51 km och 1 h och 20 min

Vi var över hängbron . Melvin sprang utan koppel nästan hela vägen men var jätterädd just här på bron .Den gungade lite och det var lite läskigt .

Han satt så fint på trappan vid Forsby byagårds trappa. Eller det var byggnaden brevid faktiskt …😁

Sen när vi kom hem så började jag städa skåpen som gett mig ” städångest känslan” väldigt länge.

Vill liksom ha dotterns saker i hennes rum . Men eftersom hon har väldigt många skåp i sitt rum ,så kommer hon få ha lite lakan för hela hushållet i hennes rum ochså. Samtidigt som jag gick igenom detta ,så hade hon lite bättre ro att vara i sitt rum .

Äntligen fick jag igenom hela eländet. Hittade flera gardiner och sen en massa påslakan med barnmotiv på.Och lite mindre i strl än de stora , vanliga storleken .

Säljer bort dem så småningom . Motiven är allt från Nicke nyfiken , Hello Kitty och Nalle Puh . Kanske det var nån till ….ganska många i alla fall .

Det är ju meningen att dottern skall börja ha alla sina saker och kläder på vinden i sitt rum samt sova där i sin säng. Blir nog bra det skulle jag tro och hoppas på.

Då är det ju trevligare att ha allt på plats där det skall vara .

Maken har ännu ett skåp med kläder här . Det är kläder som han kanske kan ha ,än … det är ju från innan han började den nya livsstilen.

Nu är söndagen snart slut och jag är nöjd med saldot från idag. Väldigt nöjd, speciellt skåpen…

Nu inkommande vecka ska vi börja rensa annat och mer… återmommer säkert till det med.

Ha det bra 🖐👣

Annonser

2 reaktioner på ”Söndags promenad och skåpstädning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s