Så gick helgen ….

Fredagen kom och gick. Efter jobbet så var jag på en ensam fika till Lillkungs. Ringde till sonen men han sa vi kan ta det en annan gång Åt en smarrig snögubbe med stor hatt.

Fick även meddelande från bibban och boken jag ställt mig i kö för hade kommit in så jag hämtade den.

Godaste tacos på länge gjorde vi då jag kom hem .

Maken åkte för en simhalls tur på kvälls kvisten .

Jag har sovit dåligt flera nätter i rad .

Natten till lördag blev blaha . Sov knappt nåt alls. På morgon kvisten fick jag nån timme… 😩 med sömn .

Lördagen blev ändå helt bra . På lördagen var vi och handla mat, skutta snö väldigt tung 😣sen åt vi godis …. majken crosstrainade och jag åkte till gymmet

blev 8.4 km idag och 1 h . Hade inte tänkt från början vara så länge eller ta mer än 5 km .

När jag började springa , hade fått 3 km , hörde på rixfm och tittade på bilderna på väggen .. De hoppade nätt upp och ner i mina ögon eftersom de följde rytmen då jag sprang. 😎 Men så otroligt tråååååkigt att se samma hela tiden . Hopp ner ,upp ner , upp osv ….

För att klara passet lade jag på mig brillorna och ställde mobilen till svt pkay appen och kollade på en natt på slottet och Marianne Mörk. Så jag tittade jag på det programmet och vips hade det gått en h medan jag sprungit. 8.4 km och 60 min . Svettigt , gött även idag när man äntligen var färdig.

Gjorde mig klar och åkte hem . Och när jag svängde ut på vägen , körde iväg såg jag i backapegeln att en varelse i mörka kläder som vinglade till

Stannade bilen och tog upp dörren .

– Oj, hur gick det ? ropade jag . Såg dig inte . ( hon var precis i balken som skiljer fram rutan och chaufförsd dörren . ) det var mörkt och så nära att hennes reflex gjorde ingen skillnad i mörkret .

-Jo det gick bra men så där där kör man inte? sa hon . Och jag har fler reflex.

– Jag såg dig inte . Ber så mycket om ursökt det var inte meningen .

Hon förstod nog det . Och det gick ju bra ändå

Hade nog lite svårt att vara hela kvällen . Och det var så pass långt avstånd så jag inte såg vem det var men bvet jag höet rösten innan. Usch såna här inccedenter är så otäcka. Tur i oturen är jag glad för att det gick bra

Kom hem och gick i bastun . Drack en kall god öl och såg tvSade till maken att jag far och tar en nap i sängen (21.00) eftersom jag flera nätter i rad sovit som en kratta.. somnade bums och vaknade piggare en ti mme senare.

Söndagen vaknade 10.26 efter en god natts sömm . Så skönt att fått sova så bra en natt .

Drack mina 2 muggar med kaffe . Klädde på mig och skuttade snö. Melvin kom med förstås . Han älskar snö

ställer siig strax framför när man skyfflar iväg snön . Han tar ett högt hopp , skäller och landar med näsan i drivan och står beredd tills nästa skyffel ska komma …. sen samma igen

Starx innan 13 gick vi på promenad till sonens grav. Jag och Mwlvin bara . Vi gick inte så fort, skönt i dagens -3 grader .Så mycket snö på gravstenen . Hade inget lock på mitt ljus idag och jag kunde inte få lös våran lykta som frusit fast i marken . Vi fick 6.8 k på 1.5 h i det sköna vädret . Kunde höra min bok som jag började på i slutet av slutet av veckan . .

Åt korvsoppa och sen har vi bara varit och imte gjort nåt speciellt . Helgen har ändå varit helt ok 👍synes

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s