Hundpromenad

KvĂ€llens hundpromenad blev med Melvin till gravgĂ„rden i solskenet.SĂ„ hĂ€rligt att promenera i tjugofemsgraders vĂ€rme i slutet av augusti. Att man kan gĂ„ i tunt linne och korta byxor .Skovalet var inte det bĂ€sta . Croccs och inte ens Ă€kta utan en pirat och en billig variant frĂ„n halpis. Med lite fĂ€rg pĂ„…. Vit i grundfĂ€rg med rosa plĂ€ttar pĂ„.

Vi hade inget mÄl att gÄ till först utan bara strövade pÄ, lite överallt. Men sÄ var det sÄ varmt och skönt sÄ vi tog oss till gravgÄrden . Dit Àr det alltid rofyllt att gÄ. Gick till sonens grav , knoppade daliorna och vattnade dem .

Lite ogrÀs har hunnit ikapp och blandat sig med de övre planterade vÀxterna. Idag rensade jag inget .

Vi gick tillbaka mot centrum och gick igenom den nya ljusparken de har gjort

VÀldigt fint att gÄ hÀr . Att inta lugnet vid vattnet.Vi kunfe ha stannat hur lÀnge som helst men tyvÀrr gÄr det inte i praktiken . Klockan tickar ivÀg och snaty Àr det dax att förberreda kvÀllsmÄlen innan det Àr lÀggdags.

Ännu nĂ„n kilometer innan vi var hemma och vi gick förbi torget . DĂ€r sĂ„g vi en vĂ€ldigt bekant bil. Maken och yngste sonen stod i kioskkön för glass. De sista glassarna i Ă„r ,frĂ„n kiosken innan de stĂ€nger för denna sĂ€song. Ja, nu hade vi tur som kom riktigt exakt dĂ„ de stod vid luckan för att bestĂ€lla. SĂ„n tur att vi hann bestÀÀka en liten portion i bĂ€gare. Jag tog toffee med havs salt.

Det var gott med en svalkande glass innan vi fortsatte fÀrden hemÄt. Idag blev det en lÀngre hundpromenad , en skön sÄdan.

Man önskar att sommarvÀrmen kunde hÄlla i sig minst en mÄnad Ànnu. Nu fÄr vi bara lÀgga det pÄ njut kontot , minnas vÀrmen och solen och plocka fram minnen under hösten och vinterns kalla och mörka stunder. Och se fram emot nÀsta Ärs vÀrme , sol och glada promenader.

2 reaktioner pĂ„ ”Hundpromenad

  1. Trevlig promenad ni fick och sedan glass som (nÀstan) avslutning! Ni har varmare vÀder Àn vad vi har! BlÄsigt och kyligt i skuggan hos oss idag och knappa 20 grader! Hösten Àr pÄ vÀg och faktiskt, inte mig emot. Trevlig fortsÀttning pÄ veckan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s