Bok recensioner

Lite hĂ€r jag fuskat angĂ„ende recensionerna … Men det Ă€r för att jag Ă€r urdĂ„lig att ge en med egna ord och utan att avslöja slutet …

Grace och hennes man har varit gifta i 25 Är och planerat sin Parisresa i evigheter. Men precis innan de ska Äka bestÀmmer han sig för att inte följa med och han vill dessutom skiljas. Chockad och förkrossad packar Grace vÀskan och Äker ensam, fast besluten att fÄ sitt livs semester. I Paris trÀffar hon sin granne, den rebelliska 18-Äringen Audrey, och en osannolik vÀnskap tar sin början. Under en magisk sommar i Paris lÀr de kÀnna varandra och hjÀlps Ät att hitta fotfÀstet i tillvaron igen.

Denna bok gillade jag verkligen. Även lite humoristisk 😀

NÀr Dann och Tracy Stadler var med om en frontalkrock med en rattfull förare blev Tracy fast i den brinnande bilen. Ett ögonblick senare kom en frÀmling ut ur skogen intill och rÀddade henne frÄn en sÀker död innan han försvann igen. Genom de svÄra tider som följde med mÄnader pÄ sjukhus vÀxte Dan och Tracys tro pÄ Gud och pÄ Ànglarna i hans tjÀnst.

Jag gillar verklighets baserade böcker . Den hÀr var bra.

En charmig kÀrlekshistoria i You ve Got Mail-anda.

BrevvÀnner

Vid första anblick har Malin allt man kan önska sig. ÄndĂ„ Ă€r hon inte lycklig. Hennes Ă€ktenskap gĂ„r pĂ„ rutin och hon saknar nĂ€rhet och nĂ„gon att prata med. Veckans höjdpunkt Ă€r nĂ€r bokbussen kommer till byn och romanerna som hon kan fly verkligheten med. Erik har nyligen flyttat frĂ„n Stockholm till idylliska Roslagen efter att ha hamnat vid ett vĂ€gskĂ€l i livet. I en lĂ„nebok hittar han av en slump nĂ„gra utrivna sidor ur ett anteckningsblock. De handskrivna orden om förlust och lĂ€ngtan gör honom nyfiken. Vem Ă€r kvinnan som har skrivit dem?

En anonym brevvÀxling, via bokbussen, tar sin början. Sakta vÀxer allt starkare kÀnslor fram mellan tvÄ mÀnniskor som vÄgar öppna sig förvarandra. Men kan man verkligen falla för nÄgon man bara brevvÀxlat med? Och hur vet man om det Àr rÀtt att riskera allt för att följa sina kÀnslor?

Alla tre vÀrda att lÀsa

2 reaktioner pĂ„ ”Bok recensioner

  1. Trevligt med boktips och recensioner! De 2 första lĂ€r jag hitta hĂ€r, men knappast den tredje. Den behöver jag söka vid pĂ„ hemmaplan under nĂ€sta visit! đŸ€”đŸ˜ƒ

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s