En sĂ„ fin Veneziansk helg vi haft

I fredags nÀr vi vaknade , regnade det. Inte sÄ trevligt. Och vi var fundersamma över helgens smÀllare om de regnar bort eller om vÀdret gör en svÀngning .Och det skulle den göra.

Min rygg Àr inte pÄ min sida Àn sÄ allt trÀnande ligger pÄ is just ju. Böjer mig ogÀrna , inte heller sÄ gÀrna ner till golvet eller hÀftiga svÀngningar.

Jobbet gick att uthÀrda dÄ jag fick stÄ ganska rak och arbeta ganska bra höjd.Sen eftet jobbet tog jag en svÀng pÄ min vamliga fredags bulle med kaffe pÄ Lillkung. Traditonen jag skapat till mig sjÀlv, tycker jag Àr jÀttetrevlig och tÀnker fortsÀtta med den.

PÄ kvÀllen hade MUIK första matchen och klart vi skulle dit.

Eftersom det var +20 grader ute och +2 grader imne i ishallen sÄ fanns det risk för att frysa. Jag hade dock inte tÀnkt att lÀgga vÀrmebyxoer och vinter utstyrsel pÄ mig den 30 augusti. IstÀllet plockade jag fram lÄngkallingarna och lade jeansen ovanpÄ .Hupparin frÄn tidigare och jackan vi fick till sommarpresent frÄn jobbet sÄ fick hÄlla mig varm pÄ övre kroppen. Klarade mig bra pÄ detta.

Nu fick vi vÄra sÀsongs kort vi beatÀllde i maj .Lade mitt kort pÄ bak pÄ telefonen innanför genomskinliga skalet.

Det blev vinst för MUIK 8-4 SÄ det var en bra börhan pÄ matcherna

Lagom tid att kojsa , för att orka tills lördag dĂ„ det ska packas inför en natt i vagnen ….KlĂ€der mat , dockvagn, puky balans cykel, smĂ€llare raketer .

SÄ lördag var det ganaka snabbt allt packande .

NÀr vi vÀl var pÄ plats sÄ lekte vi i lekparken och hÀlsade pÄ alla vi kÀnner frÄn tidigare. KÀndes som ett bra tillbaka kommande och de flesta var glada och tyckte det var roligt vi var tillbaka . Och att ungarna vÀxt och blivit sÄ stora

Alltid pÄ kvÀllen dÄ det blir mörkt och stÀmningsfullt pÄ campingen sÄ tÀnder vi ljusen

Veneziaden pĂ„ campingen Ă€r sĂ„ speciell och mysig. Och i Ă„r vĂ€ldigt varmt och behagligt. Ännu vid 22 kunde man gĂ„ med kortĂ€rmat utan att frysa.

Jag hann se Nette som kortast pĂ„ kvĂ€llen. Sen spela kula med alla mina barn ❀

NÀr smÀllarna kom igÄng pÄ allvar sÄ smÀlldes det rejÀlt .

Melvin hann smita ut under kvÀllen vid 23 snÄret.Han sökte mig, blev vÀldigt rÀdd av allt brakande och sprakande.

Jag blev rÀdd han skulle smita till skogs men det gjorde han inte.Han gjorde ett klokt val lÀt sig fÄngas och fördes till Stina och Ole som har Jussi .

Jag kunde tack och lov hÀmta honom hos Jussi mes matte och husse. SÄ Tack alla som gjorde att han hittades snabbt och var i sÀkerhet .

Lördagen avslutades vid 24 tiden. NĂ„n dans blev det men inte sĂ„ mĂ„nga. Ett finskt band frĂ„n Tammerfors.En dam och 2 herremĂ€n.Helt ok band men föredrar dock Gun’s Rosor….

Sov ganska bra i vagnen trots att ryggen brĂ„kar inte tycks bli bĂ€ttre…

Morgon kom vid 09.45 ungefÀr och dÄ var det morgonmÄl och sÄnt att ordna till. Maken fixade det mesta .Promenad med Melvin till sjön och sen en svÀng till andra sidan av campingen .

Och lustigt nog sÄ hittade dottern en cykel modell midre och den lÀrde hon sig cykla pÄ . Utan stödhjul..Yeeh ! ! SÄ stolt.

Vagnen hon sitter i hÀr hörde till omrÄdet och satt hon gÀrna i en stund sen bara Melvin gjorde henne sÀllskap

TyvÀrr kumde jag inte ladda upp videon av cyklandet men hon blev sÄ duktig och vi fortsatte hemma pÄ cykeln bi hat hÀr.

SÄ stolt över tösen som lÀrde sig cykla 1.9 2019 utan sina stödhjul Tack puky balanscykel för all trÀning vi fÄtt ha. Den har varit bra att lÀra sig med

Med detta avslutar jag denna SUPER HELG

HA DET GOTT och trevlig HÖST till alla som tittar in hĂ€r .

2 reaktioner pĂ„ ”En sĂ„ fin Veneziansk helg vi haft

  1. Balanscyklar anvĂ€nds hĂ€r med. BĂ€ttre Ă€n stödhjul tror jag nog. Trevlig Veneziansk ni fick! Hoppas ryggen blir bĂ€ttre. Det brukar ju ta sin tid
. StrĂ€ckning?
    Krya pĂ„ dig! 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s