En ny dator

TĂ€nk att det skall vara sĂ„ svĂ„rt att köpa en ny dator. SĂ„ mĂ„nga saker man borde veta och ha kunskap om. Allt frĂ„n RAM  och SSD, portar hit och dit och mycket annat Just nu har jag en fungerande acer men batteriet Ă€r totalt vĂ€rdelöst .. jag hamnar ha strööömkabeln i hela tiden .Annars slocknar den direkt efter uppstart. Inte sĂ„ lĂ€nge sen den blev rensad sen uppfört sig mycket bĂ€ttre . Jag har mycket fotografier det tar utrymme. fast jag lĂ€gger över det mesta till en extern hĂ„rd disk.

Min acer jag har nu Ă€r svart .SilvergrĂ„ runt tangentbordet. och har en slitage flĂ€ck pĂ„ musplattan.. Jag har haft den hĂ€r bĂ€rbara datorn i ungefĂ€r 10 Ă„r och  windows 7 . Fast de flesta har 10 nu för tiden .

NÀsta som jag köper, vill jag helst ha i silver eller vit01_Hero_slider_2_5ca1d342a2188 fast jag vet att utseendet Àr inte allt.Det Àr ju insidan som rÀknas

Jag har i alla fall sett pÄ flera olika. Allt frÄn Asus , hp och lenovo.

Kan inte riktigt bestÀmma mig för vilken jag skall bestÀmma mig för att köpa .Hur mycket den fÄr kosta .Mucho beslutsÄngest har jag nu och jag skulle vilja köpa en direkt . Herregud vad skall jag vÀlja , vÀljer jag rÀtt . ? Hur lÀnge skall den hÄlla vad skall man ha den till.?

 

 

 

 

4 reaktioner pĂ„ ”En ny dator

  1. Om du har haft den i 10 Ă„r har den ju verkligen varit en trotjĂ€nare och inte sĂ„ konstigt att batteriet börjar sĂ€ga upp kontraktet. I vĂ„rt hem Ă€r det endast Apple som gĂ€ller hela vĂ€gen frĂ„n mobiler, till surfplattor till datorer. Vi byte frĂ„n PC till Macs för ett antal Ă„r sedan och har varit mycket nöjda med bĂ„de hĂ„llbarheten och sĂ€kerheten. SvĂ„rare att hacka in pĂ„ Macs helt enkelt. Jag har lyxen att vara gift med ett datasnille, sĂ„ han brukar göra uppköpen
. Lycak till. Inte lĂ€tt att vara i valet och kvalet!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s