Längtar efter träning

Alltså nu börjar detta ta mig på nerverna. Näsan är stockad rösten är som en tonårs pojke i målbrottet. Nyser fortfarande men inte lika ofta .

Ryggen är bättre men har i stället fått ont i vänstra axeln. Den ger sig till känna i vissa rörelser , bränner till ibland.

Jag börjar längta efter mina joggingrundor och cykelstunder. Under tiden då man springer, då man hör vad man tänker och minns vad man sagt. Man kan dra in frisk luft i näsbotrarna och känna friheten ….så ljuvligt….

Man får fylla på sitt batteri. Så otroligt nödvänding . Förr tyckte jag synd om de som man såg folk komma springande, tyckte det var så onödigt trötta ut sig så. Vad kan det vara för mening…..Men det är så mycket mening och man mår så mycket bättre efteråt .

MEN NU….längtar jag själv efter komma igång igen .

Längtar mest efter feelingen då man är färdig efter ett pass. Svårt att beskriva den feelingen . Den e bara så sköön.Man är trött, varm , svettig , glad , känner endorfin kicken och så nöjd, den känslan vill jag ha igen o snart.

Ännu är det möjligt att springa i shorts eller kortare tights men det går knappast länge till med tanke på att det är september nu .

4 reaktioner på ”Längtar efter träning

  1. Krya på dig! På grund av familjens aktiviter behövde jag missa Zumban ikväll och det hade jag inte planerat. Besviken var jag, men vad gör man?
    Du blir nog bättre snart och promenera går det ju nog att göra fast en förkylning härjar….. 🤔

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s