Hockeysöndag

Idag har det blivit hockey mesta dels av söndagens vakna timmar.. Yngsta gossens match i SenÀjoki mot deras vita lag denna söndag. Vi hade inte sÄ mÄnga egna spelare sÄ vi lÄnade in 4 st frÄn en annan förening, Pucken.

Det var en iskall hall , verkligen iishall. Den var nog en reserv hall tror jag… Den hade inte bĂ€nkar att sitta pĂ„ , inte nĂ„n fungerande tavla dĂ€r mĂ„len och perioder var digitaliserade pĂ„ . Jo, förresten tavlan fanns men den verkade inte fungera. Kaffe’e och wc satt i byggnaden brevid .NĂ€r vi stod och huttrade dĂ€r vid rinkens utsida, vĂ€ntade pĂ„ en periodpaus sĂ„ vi kunde gĂ„ ut och vĂ€rma oss ….

Det blev en vĂ€ldigt ojĂ€mn fördelning pĂ„ mĂ„len … MUIK vann med 17-0 och man sĂ„g mot slutet att de flesta i motstĂ„ndarlaget tappade intresset att skydda sitt mĂ„l.

Innan vi Äkte hem frÄn SeinÀjoki var vi in pch Àta till ABC .Blev dessvÀrre ingen sallad idag ytan en smaskig hamburgare med god dressing inuti . Lite fransk potatis , Àven kallade pommes till och cola som dryck.

Kom hem och kokade kaffe, laddade om klÀder för nÀsta match i vÄr egen arena .

DÀe gick det inte lika bra . MUIK förlorade dÄ 2-5 och dÀr var det Àven lite dramatik. En av spelarna , minns ej vilket tappade en tandskydd och Àven en tand , domarens skridsko snöre gick av och en av dem fick pÄ nÀsan sÄ blodet droppade ner i en pöl pÄ isen

Dags att plocka fram vinterskorna ochsÄ .

Först vid 20 .00 var vi hemma idag och dÄ Äkte vi 10 pÄ morgonen hemifrÄn

Nu Àr helgen sÄ gott som slut och imorgon ÄtergÄr vi till vardagen

2 reaktioner pĂ„ ”Hockeysöndag

  1. Hockey, hockey för hela slanten! Mycket pÄ gÄng för er denna helg. VÄr blir spikad med aktiviteter nÀsta helg, dock inte med hockey! Ha en trevlig början pÄ arbetsveckan!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s