5 st frĂ„gor och svar

Nu har jag varit inne pÄ en Juornalist `s 1f600 blogg  och hittade en lista med fem frÄgor. Denna lista passar bra att lÀgga upp en fredag kvÀll i oktober dÄ det regnar ute. SÄ jag tackar ,för att jag fick ochsÄ fick ta och göra den .

 

Hur ser det ut i din kÀllare/förrÄd?
Vilken tur att vi inte har nÄn kÀllare för dÄ skulle den vÀl vara full av skrÀp. SÄnt man sparar och tros behöva inom ett  Är eller nÄgra Är framöver. FörrÄd har vi dock i garaget och det Àr inte lÀnge sen jag stÀdade det.

SÄg riktigt hyfsat ut , Ànda tills de andra i huset sÄg att det fanns utrymme att stuva in pÄ.Och lade sina saker dit , huller om buller. inte i den fina ordning jag hade lagt allt. 

Vad samlar du pÄ dig mest?
Barnens klĂ€der , saker och sĂ„nt man tror att de yngre skall vilja Ă€rva varandra . Inre plast krukor som jag inbillar mig behöva till vĂ„ren ….

Vad i ditt hem behöver rensas ut?
Ja det Àr mycket det. klÀder som barnen vÀxt ur, köks tjippor som sÀllan anvÀnds .Tidningar som ingen lÀser mera, leksaker som inte anvÀnds lÀngre och sÀkert mycket mer som jag borde göra mig av med . 

Är du bra pĂ„ att rensa ur din mejlkorg?
Nej , det kan jag inte pÄstÄ. SkÀrpning !1f600

Vad sparar du gÀrna som andra kastar?
NĂ„t sĂ„nt , kan jag inte komma pĂ„ nu , fast sĂ€kert finns det sĂ„nt ochsĂ„ . Sitter och funderar …. men kommer inte pĂ„ nĂ„t . 

2 reaktioner pĂ„ ”5 st frĂ„gor och svar

  1. Hos oss Ă€r det jag som kastar allt och resten som undrar vad som hĂ€nde med deras grejer. De har lĂ€rt sig att om det ligger framme Ă€r chansen ganska stor att det Ă„ker…. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s