Att ha nåt att höra på till träning

Tycker jag är väldigt viktigt .

Jag har flera hörlurar att använda då jag skall på träning . Att springa eller göra annan träning utan musik eller nåt att höra på så är inte alls lika intressant Härom dagen hade jag mina RUN BT lurar med , nyladdade dinglande runt halsen .

När jag hade gjort mig i ordning , startat klocka , löpband och musik strömmade den ut i gym salen . Hoppsan , då. Vilken tur att jag var så gott som ensam på gymmet den här dagen. Mina bästa lurar vägrar sammarbeta och jag har inte en aning varför . Jaa, visserligen är de väl använda men ändå. Så på denna träning fick jag springa utan lurar utan ljud på telefeonen samtidigt som jag tittade på ett program från arenan.

Igår när jag gjorde mig klar för läpbandet plockade jag med med mig båda paren lurar med .

Jag började med det svarta paret och hade precis lagt igång bandet , satt dem i öreonen , klickade igång musiken så kom en röst smygande ” battery low ”

Och i farten skulle jag byta till de röda för att testa om de ville sammarbeta i dag … Men inte heller idag fick jag nån sorts vilja till sammarbete. Så jag plockade ur dem och höjde ljudet på telefonen istället. Eftersom jag var ensam på gymmet även idag så kunde jag höra på vad de sade . Behövde inte tänka på att min musik störde nån annan.

Jag sprang mina 5 km som jag planerat

Nu har jag köpt nya RUN lurar som jag ska ladda idag och testa dem under dagen

4 reaktioner på ”Att ha nåt att höra på till träning

  1. God måndagskväll! Inga lurar för mig under Zumban- musiken kommer ju från högtalarna. Inga hörlurar på promenader eller pass på träningscykeln heller. Jag tycker att ’grejer i öronen’ stör….. alla är vi olika!
    Hoppas dina nya lurar fungerar som de skall. 😃

    Gilla

    1. God måndagskväll😊 Nä det är nog bäst att du int har lurar på zumban ..ni har ju music för alla då. Jag skulle inte träna eller cykla långa stunder utan lurar. Och så tur vi är olika😀min nya lurar spelade fiint fint och bra ljud 👍😊

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s