Lördag 24.10

En annorlunda helg blev det . Med  2 begravningar.  PÄ fredagen begravdes min morbror och ( igÄr ) begravdes Nisse . Eftersom begrÀnsningarna skall beaktas sÄ blev det att vi inte var med i kyrkan utan vÀntade tills de kom ut och sÀnkte ner kistan i graven. Lite pÄ hÄll stod vi tysta bakom och fick en del av begravningen . EfterÄt hade de kaffe vid Violas , Mamma var med och serverade dÀr sÄ behövde Viola inte tÀnka pÄ det ochsÄ.  Nisses syster och hennes barn , sÄ de blev till antal att vi vÀntar och Äker en nannan dag.img_20201024_144616

Efter att vi hade varit pÄ gravsÀttningen Äkte vi hem till Nykaabi , jag och dottern. Lade oss pÄ soffan och chillade en stund Maken var pÄ Àlgjakt och skulle komma hem sÄ smÄningom . 

Gossarna började tala om att hungern började vara pÄtaglig . Eftersom vi hade en innestÄende Mc Donalds s hÀmtning sÄ erbjöd jag mig att Äka ivÀg för att hÀmta. Skulle sjÀlv fÄ lite egen tid , sÄ det passade mig ganska bra faktiskt.

TrÀffade Carina pÄ stan en liten stund . Sen stÀllde jag mig först i Görans kö för maken hade önskemÄl fÄ mat dÀrifrÄn idag. img_20201024_195040

Det vanliga Àr att man bestÀller en kebab med ris , och en med franska .

Sen var jag och bestÀllde frÄn Mc och dÀr fick vi verkligen kompensation för tidigare mÀnsklig miss.  Fick nya mÄltider , Frappes ,gÄnger tvÄ samt en happy meal . 

Denna helg har varit bĂ„de tung , ledsam och lĂ„ng. Jag avslutar dagens inlĂ€gg med ” Jag har hört om en stad över molnen”

4 reaktioner pĂ„ ”Lördag 24.10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s