Helgen

Var med Àldre sonen till besiktnings kontoret pÄ fredag eftermiddag . Han skrev om teori delen pÄ traktor kortet och KLARADE DET nu. SÄ skönt . SÄ glad för sonens skull .

Har för övrigt varit trött pÄ allt och all denna helg. Helt enkelt haft humöret pÄ 0.PÄ riktigt NOLL .Ingen inspiration till varken det ena eller det andra ? Riktigt arg , lessen och sur , utan ork ochsÄ trött . Brukar inte vÀldigt ofta nÀmna det hÀr men nu gör jag det .

Lördags hockey match , juniorerna och stÀllningen blev vinst till MUIK 32-2 mot Malax .

Var pÄ 5 km spring , vilket verkligen behövdes! Och en vÀnda till Jeppis . Skulle lÀmna en lilla julklapp Ät sonen och flickvÀnnen men det rymdes inte i brevinkastet . De var inte hemma vid tillfÀllet .

Men sÄ mitt i allt det hÀr sÄ försökte jag ta mig i kragen ÀndÄ och började pÄ

SÄ kom jag mig för att möblera om hÀr hemma .

Och har lovat mej sjÀlv att framöver skall det rensas, sÀljas det som sÀljas kan , kastas och ges bort. Allt överflödigt skall bort !

Blir tokig pÄ att ha grejor över allt. SÄnt man inte behövt pÄ lÀnge kommer man knappast behöva inom kort heller. KlÀder som Àr för smÄ ska bort. KlÀder man inte anvÀnt pÄ ett tag ska bort. KlÀder som har trasig dragkedja och man tror man ska laga men inte blir lagade , ska bort. m.m Jaa , ni förstÄr vad jag menar.

SĂ„ blev det .

Plockat fram julen

Nu Àr det kvÀll och jag fick en trevlig promenad med en mycket god vÀn . Mycket vÀlbehövligt . Det gjorde gott.

8 reaktioner pĂ„ ”Helgen

 1. Uj sĂ„ flitig du Ă€r! Önskar jag kunde sĂ€ga detsamma! Men kom först i lördags pĂ„ att det var första adventshelgen. DĂ€r ser man.
  Annars hĂ„ller Ă€ven jag pĂ„ att rensa och röja hĂ€r hemma. SĂ„ jag hittar absolut ingenting!!!! I det stadiet Ă€r det!!! Det stora Ă€r inte svĂ„rt, det Ă€r pĂ„ plats. Men nu Ă€r det allt smĂ„tt som ny fyller skrivbordet till brĂ€dden och gömmar sig i lĂ„dor och korgar – och allt ska gĂ„s igenom, sorters och – förhoppningsvis – en hel del slĂ€ngas.
  Nina
  (PS. har bara bytt den lilla bilden, annars Àr jag fortfarande jag)

  Gillad av 1 person

  1. Jag var bara tvungen att börja med att göra nĂ„t, att möblera om har jag lĂ€nge velat men jag har inte orkat ta tag i det . Och julen kommer ju pĂ„ mig lite , Ă„ dotterns gnĂ€llande om att lĂ€gga fram allt sĂ„ bkev det liugnare pĂ„ det omrĂ„det i alla fall… och jag mĂ„ste fĂ„ en början pĂ„ röja , rensa slĂ€nga men inget jag gör pĂ„ en eftermiddag bara , suck .
   Jag brukar vakna till söndagen dĂ„ jag ska i jpbb dagen efter . ….😊

   Gilla

   1. SĂ„ Ă€r det! Man kommer igĂ„ng med nĂ„got nĂ€r man absolut inte har tid att fortsĂ€tta göra det klart. Eller ocksĂ„ – som i mitt fall nu – orkar man liksom inte ta tag i att börja röra vidare i röran. Men har i alla fall fĂ„tt nĂ„gra hyllplan pĂ„ plats idag. Alltid nĂ„got. Annars mest suttit vid datorn och grejat.

    Gilla

   2. Jag Ă€r lite sĂ„ att jag börjar ogĂ€rna med saker jag vet att jag inte har en möjl att fĂ„ klart samma dag . Och dĂ„ blir det lĂ€mnat mĂ„nga ggr och blir alldeles för stort sen sĂ„ man blir trött av bara tanken . Jag har barn i Ă„ldern dĂ„ de behöver en del hjĂ€lp med det ena och det andra , plus mat man mĂ„ste göra Ă€ven det avbrott. DĂ„ minskar lusten att fortsĂ€tta sen dĂ„ man hela tiden blir avbruten .🙈Det Ă€r ju en hel del att fĂ„ upp hyll plan 👍

    Gilla

 2. Jag tror nog de flesta kĂ€nner igen ’leidon’ och tröttheten som kommer krypande mellan varven- speciellt detta Ă„r!
  Fast du orkade ju Ă€ndĂ„ fĂ„ massor gjort och möblerat om och pyntat! 😍
  Det Ă€r nyttigt och bra med egentid- vĂ€lbehövligt och underskattat för hustrur/mammor som ser till att markservicen skall flyta. Ännu viktigare dĂ„ att komma ivĂ€g pĂ„ lĂ€nk eller ngt annat skoj. Trevlig arbetsvecka till dig!!😃

  Gilla

  1. Jag fick jiu nog gjort en del , sant men fananammar va med hela dagen Jag Ă€r jĂ€tte beroende av egen tid . NĂ€r jag fĂ„r minst bestĂ€mma över nĂ€r jag kan ta det nĂ€r jag behöver det mest .. och nĂ€r jag inte kĂ€nner jag behöver sĂ„ mycket sĂ„ fĂ„r jag det mer och fĂ„r besluts Ă„ngest hur jag ska anvĂ€nda tiden bĂ€st ‘😼Tack , detsamma till dig och er dĂ„ er vecka startar

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s