Data möte

IgÄr var första gÄngen jag skulle pÄ data möte .Har aldrig tidigare loggat in pÄ ett zoom möte innan sÄmlite spÀnnande var det dock . Jag hade fÄtt instruktioner och lÀnkar till inloggning fÀrdigt. Jag gjorde som jag skulle , lyckades faktiskt men tekniken viaade sig krÄngla för andra. De fick inget ljud , mikrofoner som inte fungerade.

Hur man ansöker tjÀnster via fpa för att fÄ tolk och en del annat annat som rör olika funktionnedsÀttningar. Intressant och ett annorlunda möte .

10 reaktioner pĂ„ ”Data möte

 1. Jag har hört talas om det dĂ€r Zoom. Aldrig gjort det. Men till föreningen nĂ€r vi kommer sĂ„ lĂ„ngt att vi mĂ„ste ha ett möte, sĂ„ pratade vi löst om det. Var det svĂ„rt att logga in och sĂ„ dĂ€r? Och mĂ„ste man ha kamera?Jo det mĂ„tte jag vĂ€l ha pĂ„ Macen, antar jag. Det finns ju nĂ„t som heter Face Time, fast jag undviker det sĂ„ mycket jag kan. Tror jag till och med tog bort den appen…

  Gilla

  1. Jag fick en lĂ€nk till min epost att anvĂ€nda för att logga in pĂ„ . Sen hick det nĂ€stan av sig sjĂ€lv . Lite klurigheter men det ordnade vi snabbt. Det fanns de som hade problem med att höras .Och , nej man mĂ„sste inte ha pĂ„ kameran . ÅtminstĂ„ne inte pĂ„ det mötet som maken varit pĂ„ flera ggr. . Det gĂ„r att anvĂ€nda bĂ„de mobil och surfplatta till detta ochsĂ„ . Du fĂ„r ladda ner pĂ„ nytt😁 du klarar det sĂ€kert fint och jag skulle tro du Ă€r med teknisk Ă€n jag

   Gilla

   1. Tack Petra! Vi fÄr vÀl se hur vi löser det. Vi mÄste ju ha Ärsmöte i januari och Ätminstone ett styrelsemöte innan dess.
    Teknisk? Jag? BĂ„de ja och nej. Det beror pĂ„ inom vilket omrĂ„de och sammanhanget. 👍😁
    Ha en bra dag!

    Gilla

 2. Zoom Àr ju sÄ fantastiskt bra och mycket lÀtt att anvÀnda! Zoom skola för alla vÄra barn har fungerat riktigt bra under denna pandemi. Det Àr ju inte som pÄ riktigt, men man tager vad man haver i denna situation. LÀtt att anvÀnda och numera har vi vÄrt eget ( betalda) konto sÄ att jag kan hÄlla syjunta varje mÄndag via zoom! Fungerar bra det med!
  Bra att du lyckades fĂ„ allt att fungera. 😀

  Gilla

 3. Vi ska nu snart ocksÄ försöka ha ett möte via Teams för redaktionen.
  Bra med alla möjligheter den nya tekniken ger – man slipper resor och sparar tid och miljö.
  Men visst kan det uppstĂ„ krĂ„ngel ocksĂ„ 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Jag sÄg Àldste sonens avslutning via teems i vÄras . Det fungerar ungefÀr pÄ samma sÀtt som zoom skulle jag sÀga
   Men det klottrade nog en del och missade en del av cermonin., tyvÀrr den viktigaste delen . jaa det Àr vÀl för och nackdelar med det hÀr med som med allt annat.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s