Lillördag

Idag Ă€r det lillördag, onsdag mitt i veckan. Snön pĂ„ marken och flera grader kallare idag , precis som de lovat. Eller ska man sĂ€ga att det stĂ€mmer för en gĂ„ngs skull det de har lovat. Fliin😁. Jag Ă€r inte jĂ€tte imponerad av nĂ„n vĂ€der prognos utan förlitar mig mer till vad det Ă€r för vĂ€der nĂ€r man tittar ut.

TĂ€nkte nĂ€stan glömma avtalat tid pĂ„ hvc idag. En bestĂ€lld tid för blodprov .Tur att sĂ„nt delas ut som sms idag ” kom ihĂ„g din bokade tid pĂ„” hvc för blod prov den och den dagen , tiden 8.35 . Och jag Ă€r glad för att pĂ„minnelsen kom för annars hade den gĂ„tt mig förbi antar jag.

Jag hann logga in pĂ„ jobb sĂ„ fick jag logga ut igen 10 minuter efter. . Bytte om i all hast och kilade sen ivĂ€g. Inne pĂ„ hvc hann jag nĂ€stan sĂ€tta mig sĂ„ ropade de in mig direkt. Det var smidigt. var i princip klar nĂ€r jag egentligen hade tid för att gĂ„ in , fliin .😀 Ett rör tog de av mig och sen var det klart. Tillbaka pĂ„ jobb , logga in , igen .

img_20201202_094501

Efter jobbet , hÀmtade dottern och Äkte hem

Sen kokade vi mat och Ät . Fick telefon samtal om att vÄra utebyxor blivit ombytta i misstag och om vi kan byta idag. Pojken som fÄtt vÄra var lite olycklig över saken . Jag lovade att Äka byta om de hÀngde ut dem pÄ kroken . SÄ dagens hundpromenad blev en svÀng till skolan för att byta tillbaka Skönt vÀder att gÄ lÀngre idag . Hade to m kommit ihÄg att lÀgga klockan i start lÀge inför promenaden.

NĂ€r vi gjort bytet och gick vidare sĂ„ mĂ€rkte jag att jag inte lagt klockan att börja rĂ€kna …. GRRRR😈 hann ju gĂ„ mer Ă€n tre km ,minst innan jag lade pĂ„ den .Fick registrerat endast 1.8 km idag . SĂ„nt kan reta mig sĂ„ otroligt Fast nĂ€r jag kom hem sen och sĂ„g totala mĂ€ngden steg under dagen sĂ„ var det vĂ€l helt i sin ordning för en vanlig onsdag.

FÄr vara nöjd med dagens motions runda ÀndÄ. TÀnk att man mÄr sp bra dÄ man rör pÄ sig.

Klockan var nÀrmare 19,30 dÄ jag Ànnu bestÀmde mig för att koka kaffe . Fast jag sÀllan kokar kaffe sÄ sent . NÄ det var i alla fall före 8 och inte efter. Snart Àr onsdagen förbi och vi gÄr mot slutet av veckan .

PĂ„ min och Melvins promenad , började jag höra en ny bok. En ny ” sann berĂ€ttelse”. Inte utan mina söner ” och det Ă€r för ovanlighetens skull en pappas berĂ€ttelse , vad han hamnat gĂ„ igenom för sina barn. Jag kunde ha gĂ„tt lĂ€ngre för bokens skull men vĂ€lde Ă€ndĂ„ att jag fĂ„r fortsĂ€tta imorgon.

2 reaktioner pĂ„ ”Lillördag

  1. Bra motion ÀndÄ! SjÀlv har jag slappat vÀrre de senaste dagarna, men jag fÄr ta igen det sedan.
    Trevlig fortsĂ€ttning pĂ„ veckan. Lillördag kallas nog onsdagen bara i hemtrakterna skulle jag tro
. đŸ€”đŸ˜‰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s