Ett stads besök

Efter jobbet idag Äkte jag in till staden norrut. Jag hade en liten lista pÄ vad jag tÀnkte införs skaffa och göra idag . Jag tog beslutet om att Äka ner i torggrottan för att fÄ frosta av min bil lite grann . Det skulle förvisso knappast hinna smÀlta bort allt pÄ den stunden jag tÀnkte vara i stan men sÀmre blev det inte. Och som ni ser sÄ behövs nog lite vÀrme Ät min stackars lilla pÀrla. Besöket blev inte dyrt heller . 2.80 euro blev det att kosta. 

img_20210223_152221

Under tiden var jag till Sportia Mattson jag behöver till trĂ€ningen . Lite smĂ„saker man behöver i hushĂ„llet och sen var jag pĂ„ en kaffe pĂ„ favorit cafe  Och jag har varit extremt noga med att vid varje ” handsprits dusch  station ” anvĂ€nt det . Och sĂ„ munskyddet det tillhör vardagen  ochsĂ„ Ă€nnu, sen en tid tillbaka img_20210223_162904

Att lite fÄ landa i nuet och njuta av den goda Caramel latte koppen . Messade pÄ dagen med en jÀtte go vÀn , om att det Àr i bland svÄrt att faktiskt njuta och leva i nuet. 

Strax innan jag Äkte heÄt var jag med ett ljus till pappa som skulle blivit 75 idag . Det var sÄ mycket snö pÄ alla gravstenar . Det var tur att man visste var den var den man skulle besöka Min bror och fru hade varit dit innan mig och skuttat upp en liten stig att trampa i , fram till graven .

NĂ€r jag Ă„kte hem lade jag pĂ„ min spotify lista och hittade en bra lĂ„t att höra i bilen …

Den fĂ„r avsluta detta inlĂ€gg …

2 reaktioner pĂ„ ”Ett stads besök

    1. Folk har börjat anvĂ€nda den mer nu . Antagligen ett dyrt projekt och Jakobstad har sĂ„ dĂ„lig ekomi frĂ„n förr . De hade gratis anvĂ€ndning ett tag , nĂ„n dag i veckan bara för att folk ska hitta dit. …

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s