Och nu torsdag …..😲

Det var som jag nämnde innan att nu går det undan… så har det verkligen gjort det. Fast jag har ochså lite själv valt att inte spendera så mycket tid vid skärmen utan istället gjort annat. Visserligen har vi tv på här för det mesta även det en skärm men den står mer på för att det nästan funderar som radio , lite bakgrunds ljud.

På tisdagen var jag med en god vän på lite shopping . Köpte tränings byxor, en axelväska jag länge trånat efter men inte funnit , nyckelring och så åt vi på en lunch restaurang helt vanlig husmanskost istället för snabbmaten .Så köpte jag en lampa till Melvivs koppel så nu syns han i mörkret

Ungarna fick varsin t-shirt. En väldigt trevligt dag med god vän Då vi satt i bilen sade hon att det är 8 år sen vi var till Seinäjoki sist . Då hon var ,ed då jag var på en kontroll efter en operation jag hade gjort. Då shoppade vi efteråt och lovade vi skulle göra detta igen . Nu blev det av 8 år senare och ett nytt shoppingcenter. Inne i gallerian var snålt med folk ingen trängsel 2 meter minst mellan kunder och väntan i kassa köer. Munskydd och käsi desi stationer överallt som vi använde .

I går ringde jag till frissan och såg till att både yngste killen och jag fick en tid dit. Nåt som jag sparat upp nu typ hela året. Har inte varit sen pandemin bröt ut förra året .

På förmiddagen tyckte solen inte att den behövde visa sig alls så då tänkte jag testa maskinen jag köpte för en vecka sedan Det blev rediga knallar som min bror brukar säga om mammas bullar. En liten miss i tillverkningen gjorde att jag inte är fullt nöjd med slut resultatt . Och jag mindes dock jästen….

Mina 5 på bandet klarades av under tiden gossen var hos barberaren.

Tre dar i sträck med 5 km . Får se vilken dag blir vilodag ….brukar ta 2 träningsdagar , fast det blivit 3 hittills .

Promenad med Melvin på 5 senare avrundade jag dagen sen.

Äldste sonen med sambo har ochså varit hit en sväng . Så glad att de visar sig mellan varven

Nu torsdag ,morgon kaffet avklarat Nu blir det att klä på sig ,gå ut och se till att släpkärran blir fylld då det är ekorosk dag och möjlighet att tömma på närmare håll. Ett nödvändigt ont .

Nåt jag ännu vill ha gjort under mina sista lediga dar på vinter ledigheten är att ta en sväng med cykeln. Kollade mina foton härom dagen då var det 24 februati och glashalt då jag hade fram den första gången. Bilderna nedan är från 24.2 2019 då var det väldigt halt på de mindre vägarna , fast asfalt fram på de sora vägarna

2 reaktioner på ”Och nu torsdag …..😲

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s